Meer resultaten voor leuke workshops zuid holland

leuke workshops zuid holland
HighTeaWereld 32 workshops gevonden in Zuid-Holland Provincie.
Koken in een voormalig NS-station, een fraaie historische locatie in Bodegraven in het Groene Hart van Nederland. Stationsplein 1 2411 EH Bodegraven. I Love Workshops / Fundustry. Maak tijdens deze leuke en gezellige culinaire workshop een etagre met high tea hapjes!
De 10 beste cursussen en workshops in Zuid-Holland.
4 van 33 Cursussen workshops in Zuid-Holland. 5 van 33 Cursussen workshops in Zuid-Holland. 6 van 33 Cursussen workshops in Zuid-Holland. Boerderijen, Lessen workshops. 7 van 33 Cursussen workshops in Zuid-Holland. Kiteboardschool.nl Den Haag. 8 van 33 Cursussen workshops in Zuid-Holland.
Creatieve workshop Zuid-Holland vrijgezellenfeest bedrijfsfeest pop art mozaieken taart paverpol powertex en kinderfeestjes.
Wij gaan stoppen met het geven van kinderfeestjes. Volg ons op facebook en blijf op de hoogte van alle activiteiten Bij Suus! Een kadobon van Suus is inwisselbaar voor alle workshops. Wil je iemand verrassen met een leuke kadobon? Stuur een mail met.:
Workshops voor vrouwen in Zuid-Holland Workshoppen.nl.
Tevens kunt u in Zuid-Holland een bezoek brengen aan badplaatsen als Kijkduin, Noordwijk en Hoek van Holland. Wintersportliefhebbers kunnen skiën of snowboarden op de hellingen van SnowWorld in Zoetermeer. Workshops voor vrouwen. In Zuid-Holland organiseert Workshoppen.nl een groot aantal workshops, speciaal voor vrouwen. U kunt bijvoorbeeld deelnemen aan een leuke workshops als Bloemschikken.
Creatieve Atelier Atelier Atelier workshops de de de arrangementen Pleijsterplaats. Pleijsterplaats. Pleijsterplaats. bedrijfsuitje vrijgezellenfeest Atelier de Pleijsterplaats Den Haag.
Kortere workshops zijn ook mogelijk. Tevens workshops en arrangementen op maat. Klik hier voor recensies. Ook komen wij op locatie door heel Nederland. Deskundige begeleiders kunstacademie. TOP locatie in een 17e eeuws pand midden in het historische centrum van Den Haag! P-garages en openbaar vervoer om de hoek. Extra korting bij grote groepen de prijzen zijn voor bedrijven ex. Kwalitatief hoogwaardige materialen. Voor uw bedrijfsuitje teamuitje groepsuitje afdelingsuitje personeelsuitje familie-uitje vrijgezellenfeest verjaardagsfeestje of zomaar een creatief uitje in Den Haag! Delfts Blauwe Koppies. Delfts blauw is weer helemaal de nieuwe trend! Ga mee in het Ik hou van Holland gevoel.
Vrijgezellenfeest Zuid-Holland vrouwen? Hier leuke tips en ideeën.
Wij verzorgen een top vrijgezellenfeest waarbij je op onze locatie allemaal leuke dingen kunt doen! Wij zorgen samen met de groep dat de vrijgezel zo af en toe de Sjaak is of juist in het zonnetje wordt gezet, het is maar net hoe je het bekijkt.
Workshops op het strand Zeeland / Zuid-Holland.
Clinics workshops op het strand. Ben je op zoek naar een leuke workshop op het strand van Zeeland of Zuid-Holland en wil je in 2 uur de sensatie van het blokarten strandzeilen, kitebuggyen of Stand Up Paddling Suppen ervaren? Dan is de Clinic op het Noordzeestrand aan de Brouwersdam iets voor jou!
Workshops in Zuid-Holland, groepsuitje, bedrijfsuitje, familieuitje, kinderfeestje, individuele workshops.
Paintbar event Cote d'azur' in Hoek van Holland. 8 mei komt Paintbar naar Strandpaviljoen Lodge25 in Hoek van Holland Dit zomerse schilderij gaan. Paintbar Creatieve workshop. De stem als helend instrument. Van alle instrumenten die op deze planeet aanwezig zijn, is de stem de sterkste. de Boeddhaboom Health Mind workshop. Paintbar event schilder It's' a party in Hoogmade. 11 mei komt Paintbar naar Brasserie de Kromme Does in Hoogmade Tijdens dit creatieve avondje uit. Paintbar Creatieve workshop. Altijd al een boek willen schrijven, maar weet je niet hoe? Volg dan deze leuke schrijfworkshop.
Creatieve workshops als Bedrijfsuitje of Uitje in Den Haag.
Klik hier en lees verder over de verschillende workshops op locatie. Bel 070-3561998 wij helpen u graag! Atelier de Pleijsterplaats verzorgt creatieve teambuilding activiteiten voor bedrijven en legt het accent op het inspireren van het team, wat de communicatie en het saamhorigheidsgevoel een opkikker geeft.

Contacteer ons