Op zoek naar leuke workshops vriendinnen?

leuke workshops vriendinnen
WorkshopOp: Aanvraag CreaMies.
Nieuws / Blog. Leuk om een workshop te doen met vriendinnen of familie. Een bijzonder gelegenheid te vieren zoals een verjaardag, een babyshower, een personeelsuitje, een vrijgezellenfeestje of om gewoon even lekker te ontspannen met elkaar. Kom genieten van de ontspannen en creatieve atmosfeer in een heel gezellig atelier! We bieden onder andere de volgende workshops aan: Handlettering, handgemaakt tekstbord, schilderen, een chalkboard schrijven, een appelkistje pimpen, tas of kussen naaien, woonaccessoires naaien, diverse mozaïek; een leuke spiegel, kaarsplateau of bijvoorbeeld een dienblad.
Creatief.nl creatieve workshops en uitjes vanaf 2 personen.
Alle denkbare workshops, combinaties en arrangementen zijn mogelijk. Van beeldhouwen tot samen koken, objecten maken, werken met brons of keramiek, zilveren sieraden maken, portret tekenen, boetseren of een schilderij maken, fotografie, buikdansen, salsa, tango, het tekenen van een naaktmodel en nog veel meer.
Tips en ideeën Vriendinnen uitje.
Eindhoven Harderwijk Assen Gouda Dordrecht Rotterdam Nijmegen. Wil je graag een leuke dag organiseren met je vrienden of vriendinnen, je familie of je collegas maar vind je één workshop of activiteit te weinig of kun je gewoonweg niet kiezen? Dan biedt dit uitjes keuze arrangement de oplossing. Kies uit een groot aanbod leuke workshops en activiteiten twee uit en deze twee gaat jouw gezelschap doen.
Vriendinnen uitjes.
VANAF 139, SUPER vriendinnenweekend op de Veluwe leuke activiteiten en overnachten in een Finse Chalet. Gezellig met je vriendinnen genieten van een weekendje weg op de Veluwe. Bij dit SUPER weekend is onder andere een high tea, diner, fototocht, hilarisch Langlaufen of een leuke GPS e-scootertocht inbegrepen.
Vriendinnendag en vriendinnenweekend, zussendag en meidenavond tips DagjeWeg.NL.
Verken Hollands Venetië met een prachtige rondvaart. GIETHOORN, OVERIJSSEL Verken de waterwegen van het nostalgische Giethoorn met een rondvaartboot, in een punter of in een fluisterbootje. Een heerlijke dag varen, met een knapzak vol lekkers en een spannende puzzel voor onderweg.
Workshops van 15 tot 75 p.p.
Wie houdt er niet van lekker eten! En wat is er leuker dan dit lekker eten samen te bereiden met je vrienden, vriendinnen of collega's' onder professionele begeleiding? Onemotion tipt daarom deze leuke kookworkshops door heel Nederland. Diverse thema's' zijn mogelijk of natuurlijk een persoonlijke wens. Van culinair genieten tot samen bezig zijn, van creativiteit tot gezelligheid, alles komt samen tijdens één van deze kookworkshops. Aangezien we samenwerken met diverse partners in diverse steden kunnen de vanaf-prijzen fluctureren tussen 40 en 55 p.p. BTW afhankelijk van de exacte inhoud en duur. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de kookworkshop mogelijkheden door heel Nederland. Vanaf 45 incl. Vanaf 12 deelnemers. Workshops cocktails maken door heel Nederland.
Workshops Uitjes GrachtenAtelier Utrecht.
Zo kun je bij ons gezellig met je collegas een heerlijke maaltijd bereiden tijdens één van onze kookworkshops om deze lekkere gerechten vervolgens gezamenlijk op te eten onder het genot van een drankje. Ga je tijdens het vrijgezellenfeest lekker de stad in om de meest gekke opdrachten uit te voeren tijdens één van onze actieve uitjes of ben je gezellig een dagje uit met vriendinnen of met het hele gezin? Wat dacht je dan van een leuke creatieve workshop tijdens jullie uitje? Het kan bij ons allemaal! Tip: De workshops en uitjes zijn ook leuk met elkaar te combineren voor een compleet dagvullend programma!
Workshops voor vrouwen Workshoppen.nl.
Zoeken op plaats. U bent hier: Home Leuke workshops Workshops voor vrouwen in Heel Nederland. Workshop zoeken op. Workshops voor mannen. Workshops voor vrouwen. Het organiseren van een vrijgezellenfeest voor uw beste vriendin, een leuk verjaardagsfeest of een uitstapje met vriendinnen was nog nooit zo eenvoudig.
Creatieve workshops.
Zoek leuke uitjes! Haal je creativiteit naar boven met een veelzijdige creatieve workshop. Een originele creatieve workshop is een superleuk uitje voor ieder denkbaar gezelschap. Vrouwen, kinderen en mannen kunnen zich in heel Nederland opgeven voor de meest uiteenlopende creatieve bezigheden. Je kunt het echt zo gek niet bedenken of je kunt je er wel creatief mee bezig houden. Naast de meer traditionele workshops voor schilderen op doek of beeldhouwen kun je ook schilderen op bijvoorbeeld T-shirts, servies of tassen, een graffiti-workshop volgen of gaan boetseren of sculpturen maken van zand. Of ga mozaïeken, sieraden maken, bloemschikken, bonbons maken, meubels maken of pimpen, kaarsen gieten of je eigen parfum of aftershave creëren. Ambachtelijk bezig zijn als smid of glasblazer? Of een megavlieger bouwen? Een creatieve workshop is ideaal voor een vrijgezellenfeest en erg leuk en gezellig voor vriendinnen, families of collegas of als kinderfeestje.

Contacteer ons