Zoeken naar leuke workshops overijssel

leuke workshops overijssel
Workshop in Overijssel Workshoppen.nl.
Kiezen voor een enkele workshop of voor een leuke workshop dag. U kunt bij Workshoppen.nl kiezen voor een enkele workshop, maar ook een workshop dag laten organiseren door de medewerkers van Workshoppen.nl. In overleg met u wordt een programma op maat samengesteld, op basis van de beschikbare workshops in Overijssel.
Workshops in Overijssel Cursussen-en-workshops.nl.
Workshops en cursussen in Overijssel. Deze workshops worden de komende tijd gegeven in Overijssel. 8 mei 2018. Deze leuke sfeermaker wordt gemaakt op steigerhout, dus lekker stoer! We gaan aan de slag met spijkers, touw of draad en het resultaat mag bewonderd wordenDe kosten voor deze workshop is.
Workshop creatief uitje, creatieve uitjes overijssel DagjeWeg.NL.
IJSSELMUIDEN, OVERIJSSEL Duik in een wereld van chocolade! Kom naar Chocolade Atelier Dubbel Puur en volg een van de verrukkelijke workshops. open op woensdag en zaterdag soms geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. entree vanaf 1600., lees alles over Chocolade Atelier Dubbel Puur. DENEKAMP, OVERIJSSEL Ook zo gek op tegeltjes? Bij CE-ramiek kun je je eigen tegeltje beschilderen in een leuke creatieve workshop.
Creatieve workshops voor bedrijfsuitje, familieuitje of vriendinnendag.
Wilt uw familiedag, uw huwelijksjubilieum 125, 25, 40 of 50 jaar getrouwd of uw verjaardag een andere inhoud geven dan. Voeg uw workshop toe Creatieve workshops in Overijssel. Make2Take organiseert regelmatig verschillende creatieve workshops met als doel dat je geniet van. Industrieel bord maken. Tijdens deze workshop maakt u een industrieel bord dat een stoere uitstraling heeft. Party Restaurant Lokate. Tijdens de 3-uur durende workshop glaskralen maken kunt u zelf schitterende glaskralen maken en er. Lullen piemels pimpen. We gaan tijdens deze workshop een piemel pimpen! Ze zijn gegoten van beton. Party Restaurant Lokate. Pottenbakken en boetseren. Maak op ongedwongen wijze kennis met keramiek. Tijdens de workshop ga je zowel boetseren als een. Tuinbeeld maken met Paverpol. Leuke dagworkshop waarin je een tuinbeeld maakt met Paverpol, een textielverharder.
Vriendinnenuitjes in de provincie Overijssel.
Poker en Casino workshops. Circus, Stunts en Vuur workshops. Sport en actief. Sport en spel. Klimmen en abseilen. Wandelen en fietsen. Spel en ontspanning. Blokarten en kite buggy. Vliegeren en powerkiten. Fun op wielen. Solex, scooter en segway rijden. Karten en powerturnen. Buggy, bugxter en quad rijden. Fietsen en steppen. Tuk Tuk Rijden. Off road rijden. Overige fun op wielen. GPS en speurtochten. Paardentram en huifkartocht. Fun op het water. Boot en sloepvaren. Overige fun op het water. Film, muziek en fotoshoot. Lipdub en videoclip opnemen. Theater en dinnershow. Moordspel en dinnergame. Eten en drinken. Film CD feestje. Paintball, Archery TAG lasergamefeestje. Taart, cupcake chocolafeestje. Attractiepark en speeltuin. Escape Room Kids. Zoek leuke uitjes! Vriendinnen uitjes in de 12 Provincies! Vriendinnen uitjes in populaire steden! Alphen aan den Rijn. Vriendinnenuitjes in de provincie Overijssel.
Creatieve workshops in Overijssel Workshoppen.nl.
Workshops voor mannen. Workshops voor vrouwen. Zoeken op plaats. U bent hier: Home Leuke workshops Creatieve workshops in Overijssel. Workshop zoeken op. Workshops voor mannen. Workshops voor vrouwen. Een creatieve workshop in Overijssel is onder andere geschikt als u een personeelsuitje of bedrijfsdag organiseert.
Creatieve workshops in Overijssel 1001creatieveworkshops.nl.
Regio Goeree Overflakkee. Zoek leuke uitjes! Creatieve workshops in Overijssel. Mozaïekpakketten voor bij u op locatie. Vanaf 795, per persoon. Vanaf 1 persoon. Mogelijk op elke gewenste locatie in Nederland. Workshops op locatie Mozaïek workshops. Een uniek concept om zelf originele en prachtige mozaïekwerken thuis te maken.
Workshop Overijssel DagjeWeg.NL.
ZALK, OVERIJSSEL Creatievelingen opgelet! Atelier en boerderijwinkel De Lindehof heeft allerlei leuke workshops in het assortiment. Je vindt hier ook alle benodigdheden om thuis aan de slag te gaan! open op woensdag, donderdag en vrijdag soms geopend op zaterdag. entree vanaf 1795.,
Workshops voor vrouwen in Overijssel Workshoppen.nl.
Workshops voor vrouwen. De workshops voor vrouwen in Overijssel zijn erg leuk als u uw vriendinnen wilt verrassen met een gezellige middag vol leuke activiteiten. Daarnaast zijn onze workshops voor vrouwen in Overijssel bijvoorbeeld het ideale onderdeel van een vrijgezellenfeest of een leuke babyshower.

Contacteer ons