Meer resultaten voor leuke workshops voor meiden

leuke workshops voor meiden
Workshops van 15 tot 75 p.p.
We doen er alles aan om ons aanbod op peil te houden, maar het kan zo zijn dat een bepaalde workshop momenteel niet beschikbaar is in jouw regio. Kijk voor workshops in België op workshops Vlaanderen. Actieve, leuke en creatieve workshops.
Creatieve workshops bij Simpel Puur Simpel en Puur.
De allerleukste creatieve workshops bij Simpel Puur. Bij Simpel Puur kun je terecht voor alles wat zelf te maken is. Je kan het zo gek niet noemen! Samen op een creatieve manier aan de slag om dat ene leuke wandbord, die stoere lamp of dat gave kussen te maken.
Een workshop voor kinderen Wegmetdekids.
Op zoek naar leuke ideeën voor een Workshop? Wegmetdekids biedt een overzicht van de allerleukste aanbieders die te maken hebben met een workshop. WegmetdeKids helpt je bij het vinden naar een leuke workshop, maar ook naar leuke uitjes voor kids. Toon alle workshops met korting.
Creatieve workshops.
Zoek leuke uitjes! Haal je creativiteit naar boven met een veelzijdige creatieve workshop. Een originele creatieve workshop is een superleuk uitje voor ieder denkbaar gezelschap. Vrouwen, kinderen en mannen kunnen zich in heel Nederland opgeven voor de meest uiteenlopende creatieve bezigheden. Je kunt het echt zo gek niet bedenken of je kunt je er wel creatief mee bezig houden. Naast de meer traditionele workshops voor schilderen op doek of beeldhouwen kun je ook schilderen op bijvoorbeeld T-shirts, servies of tassen, een graffiti-workshop volgen of gaan boetseren of sculpturen maken van zand.
creatieve-workshops.
Of je nu wel of niet creatief bent, je kunt altijd aan een workshop meedoen. Het belangrijkste is dat je een gezellige tijd doorbrengt met je vriendinnen, collegas, familie, etc. Onze workshops zijn voor jong en oud en voor allerlei gelegenheden.
Workshop, creatieve en actieve workshops DagjeWeg.NL.
zoek opnieuw wis zoekfilter. Workshop 697 workshops. Wat is er te doen? Dagje uit acties. Ryckelijk genieten bij Kameryck. KAMERIK, UTRECHT Speel een potje PitchPutt golf of voetgolf bij Kameryck, middenin de prachtige natuur. Of kies uit de andere tientallen activiteiten en geniet na afloop van een drankje of maaltijd in het Groene Hart. geopend op afspraak of bel 31 0348 400 771 voor meer informatie.
Workshops voor vrouwen Workshoppen.nl.
Paarden zijn namelijk gevoelige dieren, die zelfs de kleinste verandering in uw gemoed waar kunnen nemen. Verder kunt u bijvoorbeeld kiezen voor workshops als Aura Lezen of een workshop Astrologie, maar ook organiseren wij een leuke workshop Dru Yoga en een workshop Handlezen.
Creatief.nl creatieve workshops en uitjes vanaf 2 personen.
Alle denkbare workshops, combinaties en arrangementen zijn mogelijk. Van beeldhouwen tot samen koken, objecten maken, werken met brons of keramiek, zilveren sieraden maken, portret tekenen, boetseren of een schilderij maken, fotografie, buikdansen, salsa, tango, het tekenen van een naaktmodel en nog veel meer. Voor een impressie van een van de vele locaties.
Vriendinnendag en vriendinnenweekend, zussendag en meidenavond tips DagjeWeg.NL.
Bestel gemakkelijk je tickets voor 25, Stap op de fiets en ontdek oer-Hollandse hotspots in Gouda met Baja Bikes. Tot 1000, korting Beleef Amsterdam op de tast met CtheCity! Win een gezinspakket voor Friendly4Kids! Koop tickets voor Friendly4Kids Prijsvraag: Win een gezinspakket voor Friendly4Kids!

Contacteer ons