Zoeken naar leuke workshops drenthe

leuke workshops drenthe
Creatieve workshop Zeepketting bij de Freubelstudio in Borger Drenthe.
De workshops kunnen ook op locatie worden gegeven, bijvoorbeeld bij je thuis of op je werk. Mocht je vragen hebben dan hoor ik dit natuurlijk graag! Het is mogelijk om de creatieve workshop ZEEPKETTING uit te breiden met een heerlijke high tea van hartige en zoete lekkernijen of koffietafel met heerlijke broodjes en zoet en hartig beleg. Alles wordt met liefde voor gemaakt en dat proef je! De kosten voor een high tea zijn 1500, per persoon en voor de koffietafel 1000, per persoon. Aanmelden kan via e-mail: janita@freubelstudio.nl, vermeld in het e-mailbericht je naam en de titel van de workshop waarvoor je, je inschrijft. Mocht je vragen hebben dan hoor ik dit natuurlijk graag! Mocht je iets anders willen dan in het aanbod staan? Dan denk ik graag met jou mee over een leuke invulling van een creatieve workshop!
Handletteren Workshop MadeByFem. Email. Facebook. Pinterest. YouTube.
Wij verzorgen workshops onder andere in de provincies Friesland, Drenthe, Groningen, Overijssel. Dit is altijd in overleg en dit is exclusief reiskosten vergoeding en met minimaal 6 personen. Een workshop duurt gemiddeld 2 à 25, uur. De prijzen van de workshops zijn inclusief alle benodigde materialen en koffie/thee met wat lekkers. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Wil je je gelijk aanmelden voor deze super, leuke, verslavende workshop?
Op zoek naar een creatieve workshop in Drenthe?
Gastvrijheid, gezelligheid, bijzondere activiteiten workshops, gezond en kwalitatief goed eten in een ontspannen omgeving. Het is voor ons een uitdaging om van jullie uitje een bijzonder feest te maken! Daarnaast willen we graag bijdragen aan de ontwikkeling op persoonlijk vlak en op gebied van communicatie en samenwerking binnen teams en organisaties d.m.v. teambuilding en trainingen. Gezellige locatie voor een schilder workshop. Voor vragen bel gerust of kom een keer op de koffie! 06 51 06 61 41 of mail ons info@hetdrentskwartiertje.nl. Marije, Margriet Jan. Wat wil je drinken? Er is natuurlijk nog veel meer mogelijk! Bekijk alle activiteiten. Een compleet dagje uit in Drenthe?
Workshops in Drenthe Cursussen-en-workshops.nl.
Workshops en cursussen in Drenthe. Deze workshops worden de komende tijd gegeven in Drenthe. 8 mei 2018. Nadat wij geoefend hebben met de knoop techniek gaan we een wandhanger maken. 9 mei 2018. In deze workshop gaan we een tekst schilderen op een houten bord van 40x60cm. Je kan kiezen uit 1 van mijn voorbeeld teksten maar je mag ook een eigen tekst gebruiken. 10 mei 2018. Koken uit de natuur. Plaats de Wereld. Een leuke workshop op Hemelvaartsdag voor het hele gezin in samenwerking met het IVN!
workshops-in-drenthe.nl: Een overzicht van de leukste workshops in Drenthe.
Je leert bij atelier 99 in Assen trucjes om vakkundig te leren tekenen en schilderen.Atelier 99 is een sfeervolle en creatieve stek voor leuke en gezellige workshops samen. Tussen Ruinen en DwingelooAnsenvind u de gezelligste huiskamer van Drenthe of te wel de 2de kamer.
Recensies.
Het was een leuke dag, mede door jullie workshops. Vrijgezellenfeest Kleurrijke Schilderijen. Erg leuk om te doen. De kippen zijn heel anders geworden dan op het voorbeeld maar best tevreden met het resultaat. Ulitieve rustgevende bezigheid! Uitstekend voor een vrijgezellenfeest.
HighTeaWereld 9 workshops gevonden in Drenthe Provincie.
Bent u op zoek naar een leuke activiteit met vriendinnen, familie of collega's? En wilt u iets anders dan anders? Hoofdweg 159 9765 CB Paterswolde. High tea workshops en theeworkshops in Drenthe. Zelf een high tea of afternoon tea leren maken?
Atelier Vijftientwee Schilderworkshops bij Atelier Vijftientwee Zuidlaren Drenthe.
Uiteraard kunt u ook een afspraak maken om eerst even te komen kijken. Reacties op de workshops bij Atelier Vijftientwee: klik hier. Brochure Schilderworkshop bij Atelier Vijftientwee: klik hier. Reserveringsformulier Schilderworkshop: klik hier. Algemene voorwaarden Atelier Vijftientwee: klik hier. Reacties van de deelnemers aan de Familieworkshop de Zussenclub.: Marry: Leuke" workshop met een ongelofelijk mooi resultaat!
Workshop, workshops, Drenthe, Assen, Meppel, Emmen, Hoogeveen.
een creatieve, culinaire, sportieve of beauty workshop in Drenthe willen verzorgen. Workshops in de provincie Drenthe. Welke workshop in Drenthe kiest u? Heeft u altijd al als een echte kunstenaar een schilderij, een glasobject, een mozaek object, sieraden of een mooi beeldhouwwerk willen maken.,

Contacteer ons