Resultaten voor leuke workshops amsterdam

leuke workshops amsterdam
Creatieve workshops in Amsterdam Workshoppen.nl.
Zoeken op plaats. U bent hier: Home Leuke workshops Creatieve workshops in Amsterdam. Workshop zoeken op. Workshops voor mannen. Workshops voor vrouwen. In Amsterdam organiseert workshoppen.nl een groot aantal workshops. U kunt kiezen uit onder andere zakelijke workshops, vergaderbreaks, spirituele workshops, sportieve activiteiten en funworkshops.
Creatieve workshops.
Maximaal 24 personen. Creatieve workshops Workshop schilderen. Samen een portret maken kan nu op een wel heel leuke en bijzondere manier! Op een interactieve wijze gaan de deelnemers in duo's' tegenover elkaar zitten. Tussen hen in staat een ruit van plexiglas op de tafel.
Workshops en cursussen in Amsterdam Cursussen-en-workshops.nl.
Beelden Van Steen. Beeldhouwbegeleiding, workshops beeldhouwen in steen in het buitenatelier op Zeeburgereiland, aan de rand van Amsterdam. Haken met gebruikte plastic tasjes! In het atelier van de Haak-In is het mogelijk om een cursus Haken met plastic tasjes te volgen.
De 10 beste cursussen en workshops in Amsterdam.
5 van 26 Cursussen workshops in Amsterdam. Wind n Wheels. 6 van 26 Cursussen workshops in Amsterdam. 7 van 26 Cursussen workshops in Amsterdam. Lessen workshops, Yoga pilates. 8 van 26 Cursussen workshops in Amsterdam. 9 van 26 Cursussen workshops in Amsterdam.
Made By Me! Workshops Creatieve Workshopcentrum Amsterdam.
11 17 uur. Workshop en Cursus Mozaiek, Beeldhouwen, Boetseren, Sieraden maken, Scrapbook, Vilten en Papier. VrijgezellenfeestjeMannelijk: Naakt Boetseren en Mozaiek, Schilderen, Sieraden maken, Beeldhouwen etc. Creatief en origineel Bedrijfsuitje of Teambuilding. Mozaiek, Beeldhouwen, Sieraden maken, Schilderen. Komt u bij ons een.
Fun workshops in Amsterdam Workshoppen.nl.
Onze fun workshops in Amsterdam zijn het ideale onderdeel van de leukste en meest verrassende uitstapjes in de hoofdstad van Nederland. Neem deel aan deze leuke workshops als u bijvoorbeeld een bedrijfsuitje organiseert of gebruik een van onze fun workshops in Amsterdam als onderdeel van een spannend vrijgezellenfeest.
Creatieve workshops in Amsterdam Puur Amsterdam.
Creatieve workshops in Amsterdam. Laat u verrassen door uw eigen creatieve talenten! Witte doeken veranderen in prachtige schilderijen en klompen klei in indrukwekkende beelden.Wij hebben de leukste creatieve workshops van Amsterdam voor u geselecteerd. Wat past bij u en uw collega's?
Workshop Amsterdam Pink Pepper verzorgt meer dan 80 workshops in Amsterdam.
Workshop Amsterdam en vrijgezellenuitjes in Amsterdam, ideaal voor jouw uitje. Van workshops voor kleine groepjes, tot dagvullende programmas voor grote groepen, Pink Pepper kan alle soorten uitjes regelen. In het centrum van het populaire Amsterdam, rondom de Dam, het Museumplein en de fameuze grachten organiseren wij de leukste vrijgezellen activiteiten, voor elk wat wils! Waarom een dagje Amsterdam? Amsterdam staat bekend als een bijzondere stad met zijn mooie grachten, leuke winkelstraten en natuurlijk de Wallen.
Leuke workshops in Amsterdam Workshoppen.nl.
Zoeken op plaats. U bent hier: Home Leuke workshops in Amsterdam. Workshop zoeken op. Workshops voor mannen. Workshops voor vrouwen. Leuke workshops in Amsterdam. De body percussie workshop is als vitaminen voor lichaam en hoofd en voor iedere gelegenheid van de dag uitstekend geschikt.

Contacteer ons