Resultaten voor leuke workshops aan huis

leuke workshops aan huis
Creatieve workshops bij Simpel Puur Simpel en Puur.
Je kan het zo gek niet noemen! Samen op een creatieve manier aan de slag om dat ene leuke wandbord, die stoere lamp of dat gave kussen te maken. Het kan allemaal bij Simpel en Puur. Van thema workshop tot workshop op maat en van vrijgezellenfeest tot babyshower, niets is te gek en het kan dan ook allemaal geregeld worden! Met lunch, high tea of high wine als extra optie. Koffie, thee, fris en een iets lekkers zit standaard bij iedere workshop inbegrepen. Een gezellige beleving voor iedereen die graag creatief aan de slag wil gaan. De workshops van Simpel Puur sluiten aan bij jou wensen en mogelijkheden. Vrijwel op iedere avond en in het weekend is er een workshop te boeken. Dit natuurlijk wel in overleg! Dit maakt Simpel Puur zo speciaal. Extra flexibel, workshops op locatie, je bepaalt zelf wat je maakt, interactief, gezellig en ook voor op feestjes te reserveren! In ons atelier aan huis worden de workshops gegeven.
Creatieve workshops voor bedrijfsuitje, familieuitje of vriendinnendag.
Workshops en korte cursusse keramiek. Tevens Raku stoken mogelijk. Persoonlijke begeleiding door. Koeien kijken kunst. In deze workshop gaan we de wei in! 50 roodbonte modellen staan op u te wachten om geschilderd te. Top om hier te zijn. Bekijk je oude schoenen, bruidschoenen of dat leuke paar van vorig jaar eens met een kunstige. Klassiek mozaïeken en nog veel meer in een 600 jaar oude, sfeervolle kelder in Harderwijk. Kreactief Unieke creatieve workshop woonkunst. Een unieke creatieve workshop volgen. Kom woonkunsten in het atelier van Kreactief. Wil je eens iets anders dan zwemmen, bowlen of naar de bioscoop. Dan ben je bij mij aan het juiste. BIJ U THUIS. Natuurlijke kransen maken. Dit najaar zijn kransen in huis weer heel populair!
Workshops op locatie 1001creatieveworkshops.nl.
Regio Goeree Overflakkee. Zoek leuke uitjes! Workshop ateliers in Nederland! Workshops op locatie. Hoewel het bij kan dragen aan het plezier een uitje te vieren op een andere verre locatie, is het stiekem soms toch ook wel erg fijn om gewoon thuis te blijven.
workshop aan huis.
Bij Pedagoog aan Huis kunt u terecht voor pedagogische adviesgesprekken bij u thuis en het volgen van oudercursussen. Sieraden party's' of workshops aan huis. Gezellig samen met vriendinnen een leuke tijd en na afloop nog een leuk sieraad. Ik geef gezichtsbehandelingen, Spa manicure, Spa pedicure, massages, o.a.
Workshop met vrouwen? Ook thuis de leukste workshops voor vrouwen!
Op deze website vind je een overzicht van het aanbod aan workshops die wij organiseren voor jou en andere vrouwen. Van kleurenanalyse tot styling en sieraden maken, je doet het allemaal bij ons. Als je nog vragen hebt, aarzel dan niet en neem contact met ons op. Naar de workshops.
Creatieve workshops.
The Cartoonacademy heeft veel ervaring in het lesgeven hoe een cartoon te maken en daar ook educatiemateriaal voor ontwikkeld. Aan de hand van diverse oefeningen doen jullie verschillende vaardigheden op, waarmee vervolgens een eindcartoon gemaakt kan worden. Deze mag men uiteraard mee naar huis nemen. Workshop glas decoreren in Rijnsburg. Vanaf 2500, per persoon. Vanaf 1 persoon max.12. Je eigen tekst of afbeelding op glas werk, is dat niet leuk? Maak met behulp van glas ets creme en sjablonen je eigen mooie persoonlijke decoraties op glaswerk. Heb jij een idee voor op wijnglazen, waterglazen en een karaf? Kom het dan zelf maken en het wordt nog persoonlijker! Origineel portret, maak van elkaar een portret! 2200, per persoon. Maximaal 24 personen. Creatieve workshops Workshop schilderen. Samen een portret maken kan nu op een wel heel leuke en bijzondere manier!
Workshops Droomwolk.
Na een korte uitleg over de workshop gaan we gezellig aan de slag. Er zijn leuke voorbeelden en de kinderen worden geholpen door de Droomwolk begeleiding. Wanneer Droomwolk de workshop bij u thuis komt organiseren, dient u zelf het eten en drinken alleen nog te verzorgen. Komt u het feestje in het Droomwolk Atelier vieren dan verzorgt Droomwolk het eten en drinken. Na afloop gaan de kinderen, vaak erg trots, met hun eigen creatie naar huis! Voor de volwassenen onder ons heeft Droomwolk verschillende creatieve workshops op het programma!
Activiteit op locatie.
Regio Krimpen aan den IJssel. Regio Goeree Overflakkee. Wat wil je doen? Sport en actief. Spel en ontspanning. Escaperoom en Virtual Reality. Boerenspellen en boerendag. Fun in de lucht. Fun op wielen. Fun op het water. Film, muziek en fotoshoot. Duurzaam en ecologisch. Kunst en cultuur. Eten en drinken. Taart, Chocolade en High Tea workshops. Dans, Muziek en Theater workshops. Drankworkshops en Proeverijen. Poker en Casino workshops. Circus, Stunts en Vuur workshops. Sport en actief. Sport en spel. Klimmen en abseilen. Wandelen en fietsen. Spel en ontspanning. Blokarten en kite buggy. Vliegeren en powerkiten. Fun op wielen. Solex, scooter en segway rijden. Karten en powerturnen. Buggy, bugxter en quad rijden. Fietsen en steppen. Tuk Tuk Rijden. Off road rijden. Overige fun op wielen. GPS en speurtochten. Paardentram en huifkartocht. Fun op het water. Boot en sloepvaren. Overige fun op het water. Film, muziek en fotoshoot. Lipdub en videoclip opnemen. Theater en dinnershow. Moordspel en dinnergame. Eten en drinken. Film CD feestje. Paintball, Archery TAG lasergamefeestje. Taart, cupcake chocolafeestje. Attractiepark en speeltuin. Escape Room Kids. Zoek leuke uitjes!
Workshops van 15 tot 75 p.p.
Een aantal van onze leuke workshops kunnen worden ingezet als teambuilding activiteit. Cupcake workshops door heel Nederland. Ben je ook zo verslaafd aan zoete lekkernijen? En zoek je een zoet en lekker uitje voor je vrijgezellenfeest of groepsuitje in bijvoorbeeld Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Rotterdam, maar ook andere steden in Nederland? Kies dan voor een leuke workshop cupcakes versieren. Tijdens deze workshop cupcakes maken in de stad van jouw voorkeur krijg je de kans om te leren hoe je zelf de leukste cupcakes kunt vervaardigen. Uiteraard neem je na afloop het resultaat lekker mee naar huis.

Contacteer ons