Zoeken naar goedkope leuke workshops

goedkope leuke workshops
Workshop, creatieve en actieve workshops DagjeWeg.NL.
Koken én eten als een baas op je eigen locatie! DEN HAAG, ZUID-HOLLAND Door het hele land op leuke locaties! Van sushi tot Hollandse stamppot: met Kookparty tover je de lekkerste gerechten op tafel. Volg een kookworkshop bij je thuis of boek een diner op je vakantieadres.
Workshops op locatie 1001creatieveworkshops.nl.
Zoek leuke uitjes! Workshop ateliers in Nederland! Workshops op locatie. Hoewel het bij kan dragen aan het plezier een uitje te vieren op een andere verre locatie, is het stiekem soms toch ook wel erg fijn om gewoon thuis te blijven.
Workshop Amsterdam al vanaf 1450! Mokum Events 10 jaar ervaring.
Mokum Events biedt ook leuke workshops voor vrijgezellenfeesten voor vrouwen. Neem de bride to be mee naar de workshop naaktmodel schilderen, paaldans workshop of naar een van onze culinaire workshops. Tijdens de meeste workshops, zoals naakt boetseren, workshop bonbons en de cocktail workshop in Amsterdam, is de prijs inclusief materialen en kan je je gemaakte creatie opdrinken/opeten of mee naar huis nemen!
Activiteiten van 10 tot 25 euro per persoon.
Circus, Stunts en Vuur workshops. Sport en actief. Sport en spel. Klimmen en abseilen. Wandelen en fietsen. Spel en ontspanning. Blokarten en kite buggy. Vliegeren en powerkiten. Fun op wielen. Solex, scooter en segway rijden. Karten en powerturnen. Buggy, bugxter en quad rijden. Fietsen en steppen. Tuk Tuk Rijden. Off road rijden. Overige fun op wielen. GPS en speurtochten. Paardentram en huifkartocht. Fun op het water. Boot en sloepvaren. Overige fun op het water. Film, muziek en fotoshoot. Lipdub en videoclip opnemen. Theater en dinnershow. Moordspel en dinnergame. Eten en drinken. Film CD feestje. Paintball, Archery TAG lasergamefeestje. Taart, cupcake chocolafeestje. Attractiepark en speeltuin. Escape Room Kids. Zoek leuke uitjes!
Creatieve goedkope workshops.
Boven Wrap Armband, Upper Arm Bracelet. Nog een goedkope hippe workshop je kan ook deze armband op verschillende manieren dragen. De workshop is inclusief materiaal zoals afgebeeld op foto, een portretfoto eventueel in ibizastyl, 2 ibiza tijdelijke tattoo's, koffie of. 17, 95 Bestellen. Gipsy Ibiza Styl armbanden maken. 2 Gipsy styl armbanden maken in je eigen kleuren als fotovoorbeeld voor 27.50 euro. Wil je meer maken kan dat ook tegen bijbetaling, de materialen en kralen zijn zeer betaalbaar. Inclusief koffie, thee en de workshop, deze. 25, 00 Bestellen. Nieuw: Workshop Hipanema Styl Armbanden maken. Superleuk en helemaal HOT om zelf deze gave armband in jouw eigen kleurtjes te maken. Inclusief workshop, een kopje koffie en of thee. Deze armband bestaat uit een aantal rijen, 1 rij gevlochten/geweven, 1 rij kralen, 1 lint., 29, 95 Bestellen. artikelen per pagina. Foto, Feest en Workshop Atelier Little Gifts Apeldoorn. Atelier Little Gifts Apeldoorn. Workshops op Lokatie.
Goedkope Workshops reserveren Bijzondere Workshop voor groepsuitje Idee Tips.
Zoek je een leuke workshop cocktails maken, goochelen, buikdansen, pokeren, schilderen, en veel meer workshops voor een vrijgezellenuitje, dagje uit met een groep of bedrijfsuitje? Wij verzamelen alle workshops aangeboden in Nederland. Ook kan je steeds meer spirituele, creatieve en educatieve workshops online reserveren zodat je zeker bent van een goed gevuld dagje uit!
Workshops van 15 tot 75 p.p.
We doen er alles aan om ons aanbod op peil te houden, maar het kan zo zijn dat een bepaalde workshop momenteel niet beschikbaar is in jouw regio. Kijk voor workshops in België op workshops Vlaanderen. Actieve, leuke en creatieve workshops.
Uniekeuitjes.nl Goedkope leuke uitjes zelf samen te stellen.
5 spelshows waarbij onze pubquiz de ongeslagen topper is. 60 drones in eigen beheer voor onze drone workshops. 90 kloten en bijbehorende klootzakken voor het klootschieten. 1.000m2 is onze verwarmde hal met prachtig horecadeel groot. Leuke Uitjes voor elke gelegenheid.
Workshops voor vrouwen Workshoppen.nl.
Paarden zijn namelijk gevoelige dieren, die zelfs de kleinste verandering in uw gemoed waar kunnen nemen. Verder kunt u bijvoorbeeld kiezen voor workshops als Aura Lezen of een workshop Astrologie, maar ook organiseren wij een leuke workshop Dru Yoga en een workshop Handlezen.

Contacteer ons