Resultaten voor mozaiek voorbeelden schaal

mozaiek voorbeelden schaal
MOZAÏEKEN Kreadiva creatieve workshops originele kinderfeestjes en persoonlijke cadeaus.
4 TOT 5 UUR. Hiernaast ziet u slechts enkele van de vele mogelijkheden die u in een workshop zou kunnen maken. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden via info@kreadiva.nl of bel met Marianne Coenders op 06-10069607. Ondersteuning voor JavaScript is uitgeschakeld in uw browser. Om de inhoud van deze pagina te bekijken moet u JavaScript inschakelen. Klik hier als u wilt weten hoe u JavaScript kunt inschakelen.
mozaiek workshop.
mozaiek workshop op mooi tuin atelier te Driemond nabij Weesp/Amsterdam. U kunt hier verschillende mozaiek technieken leren en zowel met tegels als glas werken. Op vrijdag de workshop indirekt glas mozaiek zaterdags de introductie workshop tegels en glas en zondags een schaal met tegelmozaiek Op verzoek kunnen er ook voor kleine groepen tot 15 personen een workshop of b.v. een vrijgezellenfeestje georganiseerd worden.
Workshop Glas Mozaïek In Vuur en Vlam Mozaiekhuis.
In de webshop kunt u alvast het assortiment bekijken. Tijdens de workshop geven wij 20% korting op het 10x15cm spectrum glas. Voorbeeldberekening bamboeschaal 30cm rond. Schaal 395 5x spectrumglas 960 zonder korting 1200 lijm 275 pigment 095 voegmiddel 105 Totaal 1830. U kunt ook zelf materialen of een ondergrond meenemen. thuis een tafel spiegel stenen vaas schaal etc. Wij bekijken met u of de ondergrond en materialen geschikt zijn voor mozaïek. In een ondergrond mag geen beweging zitten ook niet minder dan 12 mm zijn ivm met kromtrekken. U kunt ook van tevoren bij ons een ondergrond bestellen wilt u bijv. een giraffe hagedis of ovaal tafelblad of 8-hoekig etc.
Gratis Mozaïek Patronen mozaiektegeltjes-enzo.
U kunt onze gratis Mozaiumlekpatronen overnemen en gebruiken voor uw eigen mozaiumlekwerk. Door deze patronen op te slaan kunnen ze makkelijk aangepast worden in het gewenste.
DIY glas mozaïek door Rola Hengstman YouTube.
This feature is not available right now. Please try again later. Published on Feb 9 2014. Een stapsgewijs voorbeeld van het maken van een schaal met glasmozaïek. Glasplaten worden met de hand gesneden en geknipt. De voegen worden achteraf op kleur gebracht. Show more Show less. Autoplay When autoplay is enabled a suggested video will automatically play next. Glasmozaïek maken deel 1 van 2 Duration 536. Roland Angenent 736 views. Workshop mozaïeken Bekijk het filmpje! How to Make an Easy Mosaic on a Metal Table Duration 1546. Flora Caputo 195549 views. Liz Geurts 1040 views.
Mozaïek iceno.nl.
Tijdens de workshop leer je om een motief te ontwerpen omgaan met de mozaïektang en krijg je een uitgebreide voeginstructie. vrijdag avond 19.30 22.30 uur aan de Iceno keukentafel. Met prachtig glasmozaïek maak je en unieke schaal van 30 cm. Soms heb je extra tijd nodig en red je het net niet op één avond. Zonder meerkosten kun je hem op een ander moment afmaken. Je kunt direct inschrijven en gezellig meedoen. Na ontvangst van een reserveringsbevestiging is je inschrijving gegarandeerd. Aanmelden of bericht sturen. Mozaïek stap voor stap. Hieronder enkele voorbeelden van klanten. Fruitschaal naar eigen ontwerp klant.
Wat is nu een mooi motief om te gaan mozaeken.
En hoe groot worden de glassteentjes en welke vorm krijgen ze? Voor de ondergrond van bijvoorbeeld een vlinder zal het probleem niet zo groot zijn. Een vlakke plaat of bijvoorbeeld een schaal zal toch een zeker motief moeten krijgen. Dat kan dan weer abstract zijn of juist niet. Op internet zijn vele plaatsen waar u kunt kijken naar voorbeelden. Of gewoon zoeken met een zoekmachine. Ik heb ook een paar leuke sites gevonden waar u naar voorbeelden kunt kijken. Niet allemaal zijn ze speciaal voor mozaekwerkstukken maar bijvoorbeeld voor glas-in-lood ramen. Maar met het voorbeeld kunt u dan best wat leuks maken met mozaeksteentjes. free stained glass patterns Een website met patronen voor glas in lood werkstukken.

Contacteer ons