Resultaten voor mozaiek schaal wereldwinkel

mozaiek schaal wereldwinkel
Website Offline.
Wereldwinkel Twello Assortiment Wonen Vazen Schalen Mozaiek schaal.
De basis van deze schaal wordt gemaakt op Java door het bedrijf Benya Art Craft. Adnan Isdianto, de eigenaar, heeft een opleiding gevolgd aan de Academy of Arts in Yogyakarta. Hij ontwerpt per jaar vier verschillende collecties. Door het succes van zijn ontwerpen heeft hij inmiddels 18 mensen in dienst. De prachtige afwerking wordt door het bedrijf Putri Duyung gedaan op Bali. De patronen van de schalen weerspiegelen de hindoestische cultuur van Bali. De twee bedrijven werken al 20 jaar samen. Grotere kaart weergeven. Plaats van herkomst.: Dit product is tijdelijk niet leverbaar. Nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste een review. terug naar de lijst: Vazen Schalen. Wereldwinkel Twello, Stationsstraat 9, 7391 EG Twello, telefoon: 0571-280032.
Wereldwinkel Eersel Assortiment Landelijke Fairtrade wereldwinkel Wonen Vazen Schalen Mozaiek schaal lemonade, 25cm.
Assortiment Landelijke Fairtrade wereldwinkel. Mijn persoonlijk overzicht. Nieuws en Evenementen. Speciaal in onze winkel. Mozaiek schaal lemonade, 25cm. Aardewerk schaal ingelegd met gekleurde stukjes glas. De grondstof voor dit product is tenah lempung, roodbruine aarde uit de 2e en 3e aardlaag.
Wereldwinkel Boxtel Webshop Wonen Vazen Schalen Mozaiek schaal lemonade, 25cm.
Uw winkelwagen is leeg! Over de Wereldwinkel. Wat is Fairtrade. Portalaptop Chichi L. Landen van herkomst. Plaats van herkomst. Ho Chi Minh. Ho Chi Minh City. Fair Trade Original. Mijn persoonlijk overzicht. Nieuws en Evenementen. Over onze winkel. Mozaiek schaal lemonade, 25cm. Aardewerk schaal ingelegd met gekleurde stukjes glas.
Wereldwinkel Delft: Mozaïek schalen uit Indonesië.
Ze smeren lijm op de schaal en plakken één voor één de vierkantjes, soms in combinatie met stukjes spiegelglas, op de schaal. Dan wordt het geheel geëgaliseerd door middel van een soort verstevigd gips. Als laatste wordt het aardewerk zelf van een kleur voorzien. Vanwege de kwetsbaarheid worden de producten verpakt in houten kratten waarna ze verscheept worden naar Rotterdam. reinigen: afnemen met een vochtig doekje. Klik op subcategorie voor voorbeelden. Eten en drinken. Kook en keukengerei. Leuk om te hebben en te geven. Notitieboekjes en fotoboeken. op de website en in de nieuwsbrief kunnen afbeeldingen staan van producten die niet altijd meer in de winkel aanwezig zijn, maar die mits leverbaar wel voor je besteld kunnen worden. Wereldwinkel Delft Choorstraat 21 2611 JD Delft 015-2142823.
Wereldwinkel Alblasserdam Aanbiedingen.
Hierdoor ontstaan er geen oneffenheden en is de gehele schaal netjes opgevuld. Als laatste wordt de schaal nog even netjes schoon gemaakt en is hij klaar om naar Nederland verzonden te worden. schaal 40 cm prijs: 2895., schaal 30 cm prijs vanaf 1995., Wereldwinkel Alblasserdam, Cortgene 3, 2951EA Alblasserdam, telefoon: 078-6914277.
Wereldwinkel Heemskerk Webshop Wonen Vazen Schalen Mozaiek schaal lemonade, 25cm.
Over de Wereldwinkel. Wat is Fairtrade. Portalaptop Chichi L. Landen van herkomst. Plaats van herkomst. Ho Chi Minh. Ho Chi Minh City. Fair Trade Original. Mijn persoonlijk overzicht. Nieuws en Evenementen. Mozaiek schaal lemonade, 25cm. Aardewerk schaal ingelegd met gekleurde stukjes glas.
Mozaïek schaal, paars/rood, Wereldwinkel Woonaccessoires Schalen en Manden Marktplaats.nl.
Handgemaakt India Decoratie schaal wereldwinkel mozaïek. 5000, Harderwijk, GE. Mozaïeschaal van de wereldwinkel. 1500, Maarssen, UT. Leuke schaal/mand van de Wereldwinkel. 500, Naarden, NH. Nieuwe mozaïeken schaal, uit de wereldwinkel. 1250, Nijverdal, OV. Grote decoratieschaal met olifanten van de Wereldwinkel.
Wereldwinkel Oosterbeek Assortiment Wonen Vazen Schalen Mozaiek schaal.
De basis van deze schaal wordt gemaakt op Java door het bedrijf Benya Art Craft. Adnan Isdianto, de eigenaar, heeft een opleiding gevolgd aan de Academy of Arts in Yogyakarta. Hij ontwerpt per jaar vier verschillende collecties. Door het succes van zijn ontwerpen heeft hij inmiddels 18 mensen in dienst. De prachtige afwerking wordt door het bedrijf Putri Duyung gedaan op Bali. De patronen van de schalen weerspiegelen de hindoestische cultuur van Bali. De twee bedrijven werken al 20 jaar samen. Grotere kaart weergeven. Plaats van herkomst.: Dit product is tijdelijk niet leverbaar. Nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste een review. terug naar de lijst: Vazen Schalen. Wereldwinkel Oosterbeek, Weverstraat 9 a, 6862 DJ Oosterbeek, telefoon: 026-3338408.

Contacteer ons