Meer resultaten voor leuke workshops voor 2

leuke workshops voor 2
Creatieve workshops.
Zoek leuke uitjes! Haal je creativiteit naar boven met een veelzijdige creatieve workshop. Een originele creatieve workshop is een superleuk uitje voor ieder denkbaar gezelschap. Vrouwen, kinderen en mannen kunnen zich in heel Nederland opgeven voor de meest uiteenlopende creatieve bezigheden. Je kunt het echt zo gek niet bedenken of je kunt je er wel creatief mee bezig houden. Naast de meer traditionele workshops voor schilderen op doek of beeldhouwen kun je ook schilderen op bijvoorbeeld T-shirts, servies of tassen, een graffiti-workshop volgen of gaan boetseren of sculpturen maken van zand.
Workshops in Rotterdam? Scherpste prijzen vind je bij Maasstad Events.
Bij Maasstad Events in Rotterdam zorgen wij voor een super leuke Workshop Tango Dansen, met een professionele instructeur. Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd. Sushi Workshop in Rotterdam. BTW Vanaf 20 personen dash; 2 uur. Maasstad Events organiseert de Sushi Workshop in Rotterdam op een gezellige, culinaire locatie in Rotterdam met echte Sushi-specialisten! Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd. Rum Tasting in Rotterdam. BTW Vanaf 10 personen dash; 2 uur. Rum is toch wel één van de belangrijkste ingrediënten van verschillende overheerlijke drankjes. Een bacootje of een mojito, beide voorbeelden van drankjes met rum overgoten. Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd. 1 2 3. Workshops in Rotterdam voor iedereen.
Workshops voor volwassenen en kinderen v.a. 2 pers. Atelier Boutique Kruijer Creations.
Terug van weggeweest, de workshop porselein beschilderen! Je kunt kiezen uit een mokje, bordje, kommmetje of bakje. Wij zorgen voor de materialen, voorbeelden, de niet giftige verf en eventueel de stiften om op je eerst nog saaie en effen servies een mooie, gekke, leuke en prachtige creatie te schilderen.
Creatief.nl creatieve workshops en uitjes vanaf 2 personen.
VERSLAG VAN EEN UITJE. Disclaimer voor creatief.nl. W elkom bij Creatief.nl op onze website vind je informatie over diverse creatieve workshops uitjes en arrangementen. een uitje is al mogelijk vanaf 2 personen. creatieve vakanties v.a. kijk je met je smartphone dan vind je ons menu HIER Benieuwd naar een Last-minute?
Workshop Utrecht voor de scherpste prijzen! Meer dan 10 jaar ervaring.
BTW Vanaf 10 personen dash; 2 uur. De Beatles zijn ook zo begonnen! Beleef met de workshop cd opnemen een opnamesessie met Domstad Evenementen in het centrum van Utrecht. Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd. Wijnproeverij in Utrecht. BTW Vanaf 10 personen dash; 1 uur en 30 minuten. Tijdens deze Wijnproeverij in Utrecht zal u onder de bezielende leiding van deskundige vinologen van Domstad Evenementen een echte wijnkenner worden. Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd. Salsa dans workshop in Utrecht. BTW Vanaf 10 personen dash; 1 uur. Salsa en Merenque, de ritmes van Zuid-Amerika vormen de belangrijke muzikale achtergrond van de Salsa dans workshop van Domstad Evenementen in Utrecht. Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd. Workshop in Utrecht volgen. Een workshop is een activiteit waarbij theorie afgewisseld wordt met praktijk om zo iets nieuws te leren. Het volgen van een workshop in Utrecht zorgt voor een leuke ervaring en een blijvende herinnering. Onze Utrecht workshops zijn innovatief en uitdagend en blijven jouw gezelschap daarom nog jaren bij.
de allerleukste workshops Zizi workshops Waalwijk Brabant.
Ook een leuke workshop voor mannen. Deze workshop duurt 2 1/2 uur en is te reserveren vanaf 2 personen.Kosten zijn 3295, p.p. Datum en tijd in overleg. Tijdens de workshops krijg je gratis koffie en thee, een Lees meer. Bekijk alle workshops.
Workshops van 15 tot 75 p.p.
En onze percussie workshop partner door heel Nederland is een verhaal apart. Ze treden op door heel Nederland met hun eigen samba band, bestaand uit slechts 2 personen. Van winkelcentrum tot zomerfestival, overal waar ze komen vullen ze hun samba band spontaan aan met het niets vermoedende publiek. Dit zijn echte workshop professionals, in staat om elke groep mensen om te toveren tot een geoliede samba machine. Wil je je afdelingsuitje of vrijgezellenfeest in Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Rotterdam etc. wat extra volume geven, dan is deze percussie workshop misschien wel een hele leuke optie. Vanaf 15 incl. Vanaf 15 deelnemers. Workshops bierproeven door heel Nederland. Heb je altijd al meer willen weten over bier? Of ben je eigenlijk op zoek naar een excuus om er nog eens goed van te kunnen genieten? Denk dan eens aan een bierproeverij in diverse steden in Nederland als onderdeel van je bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of groepsuitje. Leuke weetjes, inspirerend gezelschap en bovendien lekkere biertjes, bereid je voor op een geweldige dag!
Workshops in Den Haag Meer dan 60 keuzes voor jong en oud!
1 2 3. Hofstad Events heeft de leukste workshops voor in Den Haag. Wanneer je een leuke workshop in Den Haag wilt doen ben je bij Hofstad Events aan het juiste adres. Van een creatieve workshop tot een sportieve workshop, we hebben het allemaal bij Hofstad Events!
creatieve workshops vanaf 2 personen, twee personen.
Reserveren kan, mits volgeboekt, 7 dagen in de week vanaf 2 personen! Van harte welkom in ons sfeervolle atelier te Harderwijk. Veel van onze workshops zijn te boeken voor twee personen. Bekijk ons waanzinnige aanbod op de website en maak uw keuze.

Contacteer ons