Meer resultaten voor leuke workshops limburg

leuke workshops limburg
Workshops / Creatieve Workshops Limburg Wattedoen.be.
Muziek lessen overige. Workshops Creatieve Workshops Provincie Limburg 29-04-2018 tot 29-06-2018. leeftijd van de deelnemer: onbelangrijk. Creatief met twee Graffiti. Zondag 29 april Hangar Bazarts Lummense Kiezel 68b Kermt Kinderen 10. Creatief met twee Upcycling en assemblage. Zondag 29 april Hangar Bazarts Lummense Kiezel 68b Kermt Kinderen 5.
Creatieve workshops in Limburg Workshoppen.nl.
Workshops voor vrouwen. Een creatieve workshop in Limburg is bijvoorbeeld uitermate geschikt als u leuke activiteiten zoekt voor een teamuitje, een bedrijfsuitje of een leuk dagje uit met vrienden en familie. Ook zijn er creatieve workshops die speciaal geschikt zijn voor mannen of vrouwen.
Workshops in Zuid-Limburg VVV Zuid-Limburg.
Limburgs op het menu. Eten op unieke locaties. Overzicht eet drinkgelegenheden. Kies jouw restaurant. Leukste hotpots met open haard. Volg Naomi's' reis door Zuid-Limburg! Laat je inspireren! Wat wil je beleven? Rondleidingen, excursies workshops. De Gezichten van Margraten 2-6 mei.
Workshops van 15 tot 75 p.p.
We doen er alles aan om ons aanbod op peil te houden, maar het kan zo zijn dat een bepaalde workshop momenteel niet beschikbaar is in jouw regio. Kijk voor workshops in België op workshops Vlaanderen. Actieve, leuke en creatieve workshops.
Diverse creatieve workshops in Midden-Limburg.
Diverse creatieve workshops in Midden-Limburg. Graag doen we onze naam eer vanwege de talloze creatieve workshops die wij hier in Midden-Limburg voor iedereen organiseren. Met een ruim aanbod van verschillende workshops valt er altijd wel wat te kiezen. Onder professionele begeleiding kun je in onze boerenschuur terecht voor het maken van een heerlijk geurende zeepslinger met kralen.
Creatieve workshops bij puck en pol.
Creatieve workshops Puck Pol. Creatieve workshops in Limburg. Zin in een gezellige ochtend/middag/avond bij Puck Pol. Wij verzorgen creatieve workshops tot maximaal 16 personen. Je bent van harte welkom om deel te nemen aan een workshop. Alleen of gezellig samen met vriendinnen, collegas en/of familie.
Workshops in Limburg Cursussen-en-workshops.nl.
Workshops en cursussen in Limburg. Deze workshops worden de komende tijd gegeven in Limburg. 5 mei 2018. Pony power voor kids. Pony Power voor Kids is een cursus sociale en emotionele vaardigheden voor kinderen van 6 tot 13 jaar waarbij wordt gewerkt met hulp van paarden.
Workshops voor vrouwen in Limburg Workshoppen.nl.
Het organiseren van een leuk uitje, bijvoorbeeld voor uw vriendinnen, was nog nooit zo eenvoudig met de workshops voor vrouwen in Limburg. Met deze leuke workshops kunt u alle deelnemers aan uw uitje versteld laten staan. De workshops voor vrouwen in Limburg zijn zeer divers en daardoor geschikt voor een groot aantal gelegenheden.

Contacteer ons