Resultaten voor leuke workshops groningen

leuke workshops groningen
Workshops Friesland diverse creatieve workshops. Facebook.
Ook deze leuke workshops Friesland geven wij op locaties buiten Friesland zoals bijvoorbeeld in Groningen, Drenthe, Overijssel. Ook creatieve workshops op de Waddeneilanden behoort tot de mogelijkheden. Workshops Friesland porselein schilderen. Bij deze leuke workshops Friesland kun je je creativiteit de vrije loop laten.
Leuke workshops in Groningen, die volgt u bij De Postwagen!
Alle workshops zijn naar wens te combineren met een van onze andere leuke activiteiten. Links in het menu ziet u de workshopmogelijkheden. De workshops zijn alleen te boeken in combinatie met een maaltijd. 5 tot 25. 26 tot 50. 51 tot 75. 76 of meer. Zoek een uitje met de uitjeswijzer. Sinds 1780 de Trots van Tolbert als restaurant en evenementencentrum. De Postwagen bestaat al sinds 1780. De Trots van Tolbert is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe.
Workshop Dikke Dames www.dikkedamesschilderen.nl.
De Vrijburcht" Vrijburglaan 2 1962 VA Heemskerk Gezellig schilderen op deze leuke locatie in Hilversum Faciliteiten: Gratis parkeren Frisdrank, koffie, thee Lady's' Nights Wijn en bier aan bar verkrijgbaar Vrijgezelle schilderfeesten Verjaardag schilderfeesten Afhuren atelier. Prijs type workshops. Prijs workshop schilderen 3 uur durend 35.,
Vrijgezellenfeest groningen vrouwen? Hier leuke tips en ideeën.
Groningen Appingedam Bedum Bellingwedde De Marne Delfzijl Eemsmond Grootegast Haren Hoogezand-Sappemeer Leek Loppersum Marum Menterwolde Oldambt Pekela Slochteren Stadskanaal Ten Boer Veendam Vlagtwedde Winsum Zuidhorn. Vrijgezellenfeest in groningen voor vrouwen. groningen is een erg leuke locatie voor tijdens jullie vrijgezellenfeest.
Creatieve workshops in Groningen 1001creatieveworkshops.nl.
Regio Goeree Overflakkee. Zoek leuke uitjes! Creatieve workshops in Groningen. Workshop dikke dames schilderen op diverse locaties. 3450, per persoon. Vanaf 8 personen. Mogelijk op elke gewenste locatie in Nederland. Workshops op locatie Workshop Dikke Dames schilderen. Gezelligheid, joie de vivre en levenslust dat stralen deze dikke dames op het canvas uit.
Het Paleis Groningen: hotel, zaalverhuur, bedrijven kunstenaars.
Creatieve workshops in Groningen Workshoppen.nl.
Het grootste aanbod aan de meest verrassende creatieve workshops in Groningen vindt u bij Workshoppen.nl. Geniet op een ontspannen manier van grappige, leerzame of spannende activiteiten. Creatieve workshops in Groningen zijn onder andere ideaal voor leuke groepsuitjes, verjaardagsfeesten, familiedagen en andere festiviteiten.
Workshops voor volwassenen GRID Grafisch Museum Groningen.
Workshop voor volwassenen. In de kerstvakantie biedt GRID 3 extra workshops aan voor volwassenen op 28 december en 4 en 5 januari. Vandaag een unieke workshop: Werken met de toverlantaarn! Met inkt maak je een leuke afbeelding op een sheet 7x7.
Schilderworkshops in Nederland.
Dag en meerdaagse tochten vanuit Harlingen. Iedere andere geschikte ruimte in overleg. OFFERTE AANVRAGEN LOCATIE GRONINGEN LOCATIE OVERIJSSEL LOCATIE WADDEN. WORKSHOP IN HET ATELIER. WORKSHOPS IN DE NATUUR. Stel hier uw vraag voor meer informatie. Wij denken graag met u mee.

Contacteer ons