Resultaten voor creatieve workshops

creatieve workshops
Creatieve workshops in Rotterdam Puur Rotterdam.
vanaf 10 personen 0400: uur Vanaf 450., Workshops Creatieve workshops. Creatieve workshops in Rotterdam. Laat u verrassen door uw eigen creatieve talenten! Lege doeken veranderen in indrukwekkende schilderijen en klompen klei in indrukwekkende beelden. Wij hebben de leukste creatieve workshops van Rotterdam voor u geselecteerd.
Creatieve workshops vrijgezellenfeestje-vrouwen.nl.
Workshop servies schilderen in Den Bosch. 3400, per persoon. Vanaf 10 personen. Creatieve workshops Workshop servies schilderen. In Den Bosch kun je bij Lifestyle-en-doe-winkel Werk aan de winkel terecht voor een leuke creatieve workshop tijdens het vrijgezellenuitje. Activiteiten 1 10 van 54.
Creatieve workshops enkele uurtjes.
Creatieve workshops van enkele uurtjes. Stap uit je drukke" leven en kom een paar uurtjes creatief ontspannen. Door creatief bezig te zijn raak je alle stress die we opbouwen in ons dagelijkse leven kwijt. Wat je zelf creëert maakt je trots en blij.
Voor elke creativiteit een workshop! 1001creatieveworkshops.nl.
Kies uit een hele rij superleuke creatieve workshops, er twee uit, combineer die met een lekkere Hollandse lunch en het creatieve uitje is een feit. Ga een dagje lekker creatief aan de slag en vermaak je zo prima met je vriendinnenuitje, vrijgezellenuitje, met de collegas of je sportteam.
Creatieve workshop Zuid-Holland vrijgezellenfeest bedrijfsfeest pop art mozaieken taart paverpol powertex en kinderfeestjes.
Bij Suus is het workshopatelier in Krimpen aan den IJssel vlakbij Rotterdam waar je terecht kunt voor gezellige creatieve workshops. De workshops zijn er op gericht om het creatieve bij je naar boven te halen in een gezellige ongedwongen sfeer.
Creatieve Workshops BrabantseGroepsuitjes.nl Het-UITstapje.nl.
PIG-nicken en Fietstrein arrangement. Pimp your BH, klomp, teenslippers etc. Sausjes en Salsa arrangement. WC-racen / badkuiprace Bier brouwen. Reacties op Creatieve Workshops. Er zijn nog geen reacties. Voeg als eerste een reactie toe voor Creatieve Workshops. Baronie van Breda.
Creatieve workshops silsplace.
Ben je opzoek naar een gezellige creatieve workshop in de regio Tilburg, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze creatieve workshops staan garant voor een middagje plezier en zijn ook erg leerzaam en je gaat met wat leuks naar huis.
Creatieve workshops voor jong en oud in alle categorieën.
Wat jouw passie ook is, creatieve workshops vind je eenvoudig op Loekie.nu. Had je al eens gedacht aan een workshop sieraden maken of heb je al eens iets met paverpol gedaan? Verrijk je kennis op het gebied van allerlei originele knutseltechnieken.
Creatieve cursussen en workshops Hogeschool van Amsterdam.
Creatieve cursussen en workshops. CREA, de culturele organisatie van de UvA en de HvA, organiseert cursussen en workshops op het gebied van muziek, theater, dans, beeldend, film, digitale media, fotografie en literatuur. Ook zijn er jaarlijks tientallen voorstellingen, concerten, debatten en tentoonstellingen.

Contacteer ons