Meer resultaten voor Basisworkshop tegelmozaïek

Basisworkshop tegelmozaïek
calendar.
Mozaïekworkshop in Utrecht Mozaiekmonumenten.
Voornaam Achternaam E-mailadres Verstuur. Bekijk de video om een indruk te krijgen van een workshop mozaiek. Gefascineerd door de mozaiekparken van Gaudi en Nicky de Saint Phalle, gaat zij haar eigen mozaiekweg. Ook Hundertwasser is voor haar een grote inspirator.
Creatief Atelier Workshops Schiedam Volwassenen Kinderen Evenementen.
Basisworkshop mozaiek 1 in 2 bijeenkomsten. In 2 workshops de beginselen leren van het mozaïeken. 1e les: Welk gereedschap gebruik je? Waarmee mozaïeken we? We maken een ontwerp en kiezen uit keramische tegels of glastegeltjesdaarna, volgt het stukslaan of knippen van de van de tegels of glastegeltjes en het leggen en lijmen van de tegelstukjes.Waarna we in de 2de les verder gaan met het afmaken van het werk.
Mozaiek workshops en mozaiek cursussen in Amsterdam Smashing Stones.
Wij bieden u op dit moment de volgende mogelijkheden.: Korte workshop waarin u leert hoe u een eenvoudig mozaiek maakt. Workshop mozaeksieraden maken basis. Korte workshop waarin u met stukjes glas een mozaieksieraad leert maken. Workshop mozaeksieraden maken gevorderden. Vervolg op de basis workshop mozaieksieraden.
MozaProza Atelier in glas en mozaiumlek; Rotterdam.
Mozaiek startpagina: workshops, mozaiek kunstenaars, mozaiek winkels, mozaiek interieur.
SITTARD NL Tijdens een workshop van 35, uur wordt u in staat gesteld een spiegel of een schaal te maken. Mozaieken is een creatieve bezigheid. Wij hebben een uitgebreid assortiment mozaiek materialen zoals: tegeltjes, glasmozaiek, mini mozaiek steentjes, lijm, voegspecie, mozaiek startpakketten, wieltjestang, glasnuggets, millefiori en diverse ondergronden.
Workshop Tegel/Glasmozaiek Mandalay Design.
Tegel/Glas mozaiek workshop 1 dag. Ben je beginnend en wil je gelijk een goede start maken met mozaiek? Dan is dit de ideale workshop en al 15 jaar de meest gekozen optie. De focus ligt op het leren van de technieken, zodat je thuis ook fijn verder kunt mozaieken.

Contacteer ons